Despre noi

Cu de peste 10 ani experiență în lansarea și dezvoltarea de afaceri online, în digital marketing, Facebook Ads, Google Ads, Email Marketing și peste 10 cărți lansate începând cu anul 2009, avem experiența necesară pentru a te ajuta la construirea propriei tale afaceri pe Amazon, începând cu găsirea unei idei de produs și până la lansarea și promovarea acestuia pe propriul site sau într-un Marketplace Internațional.

  • Ne adresam ție, și tuturor oamenilor care doresc să înceapă o afacere, deși nu stăpânesc mediul online mai mult decât să intre pe Facebook sau să trimită un email.
  • Ne adresăm persoanelor care îți cresc copiii singuri și au nevoie de o sursa de venit lucrând de acasă, ne adresăm oamenilor care deși sunt angajați, în paralel cu jobul doresc o sursa suplimentară de veni care ar putea la un moment dat să înlocuiască locul de muncă actual.
  • Ne adresăm părinților care doresc să-și petreacă mai mult timp alături de copii.
  • Ne adresăm și antreprenorilor care doresc să își extindă propria afacere online, sau să înceapă o noua afacere pe internet.

Nu îți imagina că ai nevoie de sume mari pentru investit să ai angajați, să alergi cu coletele la Poștă sau să te enervezi cu livrarea coletelor. De fapt tu nu trebuie decât să lucrezi la calculator, laptop, tabletă sau chiar de pe telefon.

Restul operațiunilor se efectueaza în China (producția), în depozite de Fulfillment (Amazon FBA pentru SUA, Canada, Germania, UK), Frisbo (pentru România), lista continua și cu alte țări. Livrarea coletelor se face direct din depozitele de Fulfillment, promovarea se face exclusiv online, la fel și comunicarea cu producători, furnizori, freelanceri, clienți, abonați la newsletter, subscriberi pe Youtube, ș.a.m.d.

Pentru orice intrebare va stam la dispozitie! Ne puteti contacta completand formularul din zona de Contact a acestui site.

Adresă: Str. Calea Turnisor, nr. 32A, Sibiu, jud. Sibiu
Telefon: 0733 / 962 – 571
Email: amazing at amazon-startup.ro