50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă pachetul Amazon Startup - Jurnalul unui Milionar Român pe Amazon:

Ce primiți?

Ghidul format tipărit – Amazon StartUp – Jurnalul unui Milionar Român pe Amazon
Ghidul format eBook – pentru a putea parcurge lecțiile oriunde te-ai afla, de pe un telefon, laptop, tabletă
Clubul Privat Amazon Startup
– Un loc în care primești îndrumare și răspunsuri la întrebările tale. Valabilitate 1 an
Template-uri & Contacte – de la trasportatori, agenti, quality control, etc.
4 Tabele predefinite – cercetare produs, alegere furnizor, cuvinte cheie, gestionare stoc


Sumar comanda
Preț dacă comanzi astăzi, 20 iunie 2024: 195.00 lei
Preț normal Ghid + Acces Club 1 an: 1323.00 lei
Economisești: 1128.00 lei
Cost livrare: 18.00 lei
Total: 213.00 lei

Formular de comanda securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Primești ghidul și acces în Clubul Amazon Startup fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile. Dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles anumite informații sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest pachet!

Acum ai puterea să dezvolți propria afacerea vânzând propriile produse fizice pe Amazon în USA, Canada și Europa, lucrând de oriunde. Vei vedea că sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi imediat cum să vinzi pe Amazon.com|.de|.co.uk|.ca, cum găsești un produs vandabil, un producător serios și cum obții marje mari de profit. Beneficiile aduse de acest ghidul și clubul „Amazon Startup” îți rămân pe viață.

Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv!

Parcurgi eBook-ul și accesezi Clubul Privat, direct de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Te documentezi și îți construiești afacerea simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus astăzi 20 iunie 2024, comandă un exemplar și obține acces gratuit la Club-ul nostru Privat!

Curs conceput pentru:

Tineri, elevi, studenți care doresc să înceapă o afacere. Adulți care doresc siguranță și un venit generos care să-i scape de programul 9-17

Mame singure care au nevoie de un venit suplimentar, mame care stau acasă. Părinți care doresc să-și petreacă mai mult timp cu copiii.

Oameni care nu sunt mulțumiți de salariul actual și fie doresc un venit suplimentar, fie să-și schimbe activitatea.

Antreprenori sau oameni din e-commerce, care doresc să-și diversifice portofoliul de afaceri, dezvoltând o afacere online.Unde vei fi peste 4 săptămâni începând cu astăzi? Dar peste 8 săptămâni? Vrei să faci o schimbare sau să rămâi unde ești acum?

Imaginează-ți că te trezești super încântat într-o zi de luni, știind că o să petreci timpul cu cei dragi și urmează să vă distrați. Te bucuri de clipele acelei dimineți, între timp verifici telefonul doar ca să vezi câte comenzi au mai intrat. Aceași rutină se repetă și marți dimineață, miercuri dimineață, samd…

Acest scenariu este posibil cu o afacere pe Amazon: câștigi bani lucrând de oriunde, ești tot timpul cu familia, ai program flexibil și lucrezi când vrei… cel puțin așa a fost în cazul meu și în cazul altor câtorva mii de români care și-au lansat propriul start-up pe Amazon.

Experiență noastră ca și comunitate a dus la apariția proiectului Amazon StartUp, prin care pentru o sumă modică poți să o iei pe scurtătură și să atingi în săptămâni performanțele pe care noi le-am obținut în luni de teste și încercări.

Acum trebuie să faci o alegere, ai două variante:

  • 1

    Varianta 1

    Începi propria afacere online, iar în 8 săptămâni ai deja o a doua sursă de venit și este o chestiune de timp până renunți la locul actualul de munca. Frica că nu ai bani suficienți pentru nevoile tale și ale familiei vor rămâne doar amintiri neplăcute.

  • 2

    Varianta 2

    Părăsești acest site, ignora oportunitatea de a începe propria afacere pe Amazon, ignori ghidul și clubul privat Amazon Start Up, ignori poveștile de succes prezentate pe site iar peste 8 săptămâni vei fi în același loc ca și până acum.

Majoritatea românilor (peste 95%) aleg varianta 2 deși vorbesc despre începerea unei afaceri, despre schimbarea stilului de viață, însă niciodată nu acționează în consecință. Faptul că citești acest articol, demonstrează ca faci parte din cei 5% care aleg prima variantă.

În următoarele zile, îți voi prezenta strategiile prin care românii au vândut anul trecut de peste 50 milioane dolari pe Amazon, conform Ziarul Financiar, și cum poți genera și tu profit de 3.000+ dolari/lună*.

Totul fără nici un risc din partea ta! Ai acces la aceste strategii începând cu astăzi și din primele 2-3 vânzări vei acoperi această investiție inteligentă. Dacă nu reușești să începi din diferite motive, ai 365 de zile să iți ceri banii înapoi!


53% din vânzările totale generate de Amazon, mai exact 22.36 Miliarde Dolari au fost generate de selleri ca noi. Românii au vândut de peste 50 milioane dolari anul trecut, conform Ziarul Financiar

DISCLAIMER: Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate, dar nu vă garantează succesul afacerii, sau obținerea unui anumit profit. Rezultatele variază de la o persoană la alta, în funcție de diferite motive.

Am publicat ghidul Amazon Start Up tocmai pentru a te ajuta să economisești timp, să eviți greșeli costisitoare.

Nu pierde șansa de a face un business, cu resurse puține, doar pentru că nu ai garanția unei reușite sigure! Nu pierde libertatea pe care ți-o oferă o afacere online, și satisfacția de a controla totul cu mâinile tale.

Hai sa ne cunoaștem

Ne găsești aici

Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30